پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۹:۵۰

مديرعامل سازمان بازيافت و تبديل مواد شهر تهران در گفتگو با "مهر":

محيط زيست در تهيه آيين نامه اجرايي مديريت پسماندها كوتاهي مي كند

آيين نامه اجرايي قانون مديريت پسماندها كه در تاريخ 17/3/83 از سوي مجلس هفتم به تصويب رسيد ، هنوز از سوي سازمان محيط زيست تهيه و ابلاغ نشده است.

مديرعامل سازمان بازيافت و تبديل مواد شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" با اشاره به تاخير در روند تهيه اين آيين نامه از سوي سازمان محيط زيست كشور، گفت: آيين نامه اجرايي قانون مديريت پسماندها كه مي بايست با همكاري وزارت كشور، محيط زيست و سازمان بازيافت تهيه و براي تصويب به دولت مي رفت، به دليل كوتاهي سازمان محيط زيست هنوز آماده نشده است.

دكتر ابوالفضل ابراهيمي با اشاره به اينكه سازمان بازيافت هر گونه همكاري را در اين راستا صورت داده ، افزود: گويا اين آيين نامه هنوز در هيات دولت به جمع بندي نهايي نرسيده و همين مساله موجب گرديده كه معضل زباله هاي ويژه و خطرناك همچنان باقي بماند.

وي مدت زمان در نظر گرفته شده براي تهيه آيين نامه مذكور را شش ماه عنوان كرد و گفت: سازمان بازيافت شهر تهران در مدت يكسال توانست مقدار بازيافت زباله را از 250 تن به 6 هزار تن در روز افزايش دهد، اما برخي از دستگاهها فقط در حد حرف باقي مانده اند.

ابراهيمي در عين حال افزود: سازمان بازيافت آماده هر گونه همكاري با سازمان هاي مربوطه در زمينه اجراي مديريت پسماندها براي حل معضل آلودگي زباله هاي بيمارستاني است، اما اگر آنها كمكي به شهرداري نمي كنند لااقل سنگ اندازي هم نكنند.

کد خبر 180144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha